6 põhjust, miks tasub tellida vitamiine püsitellimusena

Miks_tellida_vitamiine_püsitellimusena_soome_tervisetooted

Püsitellimusena vitamiinide tellimine võib alguses tunduda natuke võõras. 
Võid mõelda : “Ma ei näe seda toodet enne kui see koju jõuab ja mis, siis saab kui ma seda toodet ei taha?”,  “Äkki saan ma petta ja toodet ei saatetagi mulle koju ja ma jään rahast ilma?”, 
“Apteegist saab vitamiine osta nii palju kui tahan ja seal on ka valik suurem.” 

Kõik need on vägagi õigustatud küsimused ning iga uus asi tahab harjumist ja võtab aega, et tekiks usaldus toodete ja brändi suhtes. 

Meie maalilm on viimase kahe aasta jooksul muutunud väga palju ning üks nendest muutustest ongi internetist ostmine ja kaupade koju tellimine.

Siin on 6 põhjust, miks tasub tellida
Soome Tervisetoodete vitamiine püsitellimusena.

  1. Saadame sulle vitamiinid otse koju, mis on väga mugav. Nii ei pea sa aega raiskama poodides käimisele ja saad hoopis oma kallist aega veeta tegeledes hobidega või teha midagi toredat lähedaste inimestega. 
  2. Sa saad ise valida, millal sa uut vitamiini partiid tahad saada. Nii on sul alati vajalikud toidulisandid kodus olemas.  Tellimuse muutmine ja lõpetamine on vaid ühe telefonikõne või e-kirja kaugusel.
    Helista 63400064, E-R 09:00-20:00 ja L 09:00-17:00 või kirjuta  klienditeenindus@soometervisetooted.ee ja anna oma soovist teada. 
  3. Kui sul on mõni küsimus meie toodete kohta, siis sa saad esitada selle meie toitumisnõustajale Juhana Harjule. Kes nõustab sind nii vitamiinide osas kui toitumisega seotud küsimustes.
    Küsimuse saad teele panna  siit. Loe ka intervjuud Juhanaga siit.
  4. Kõik meie tooted on valmistatud Norras range kvaliteedi kontrolli all. 
  5. Toodetele ei lisandu postikulu ning meie püsiklientidele on head eripakkumised. 
  6. Arvet ei tasuta ennem kui oled toote kätte saanud. Arve saabub sulle koos tootega ning sul on kaks nädalat aega selle tasumiseks- see on meie poolne usaldus sinu vastu. Teame, et internetist tellimine ja ettemaksmine või tekitada osades inimestes ebakindlust.

Selle asemel, et veeta aega poodides osteldes, veeda oma aeg parem lähedaste inimestega toredaid mäletsusi luues. 

Kui sul tekkis küsimusi kuidas meie tooteid tellida, siis vajuta siia.

Jaga:

Meie hoolime Sinu tervisestKui soovid saada eksklusiivseid pakkumisi, lugeda meie toodete ja tervislike eluviiside kohta, siis liitu meie uudiskirjaga.

Rohkem infot